31 Mayıs 2011 Salı

Jartiyer

bunu kullanmayan ve sevmediğini iddia eden kadın kesinlikle ve kesinlikle 25 yaş üstü hala ailesiyle yaşayan, sikim-sokum bir ofiste yönetici asistanlığı (geneli) yaparak çalışan, sabah 8 akşam 5, cumartesi yarım gün çalışan, cinsel hayatı olmadığı için bastırılmış cinselliği histeriklik olarak kendisinde beden bulmuş kadındır. gerçi dilim kadın demeye bile varmıyor ama neyse. bir de bunu sevmeyen kadın türünün öğrenci olanları var ki, en aşağı 6'ıncı, 7'inci yılıdır öğrenciliklerinin. bildiğin penisli kadın modunda yaşıyorlardır hayatı.

"ulan mal karı" demek isterim bu şahane hatta bana göre muhteşem iç çamaşırına bok atan kadına. "ne zaman sevişeceksin sen? ne zaman sevişip de fanteziden fanteziye koşacaksın? 40'ından sonra mı? o zaman seni teneşir paklar be andaval!"

bu güzel bir şey. çok güzel hem de. kesinlikle ve kesinlikle bir erkeğin eşine-sevgilisine hediye olarak alabileceği en güzel hediyelerden. gerçekten renkli ve ateşli geceler istiyorsanız önce sizlere tembihlenen ve dayatılan kadınlığı-erkekliği bir kenara atıp kendi doğrularınızı ve gerçeklerinizi bulacaksınız. egonuzun ve burnunuzun dikine gidersiniz varacağınız son yer bok çukuru olacak.

giyin (kadınlar için), giydirin (erkekler için. ön ayak olun lan işte).

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder