5 Mayıs 2011 Perşembe

Kazım Koyuncu

bu adamın açtığı her türlü yoldan volkan konak'ın yürümesi, daha doğrusu yürüdüğünü iddia etmesi benim canımı yakıyor. olayın siyasi boyutunda falan değilim, ne bileyim işte o kadar emanet ve yakışıksız bir duruş ki o duruş, o duruşa gelişine bir vole vuruş yakışır. samimiyetsizlik denen kalenin doksanına takmak için tüm riyakarlıkları. 

ayıptır, bu insanın ömrünü harcadığı değerleri, hatta canını verdiği yozlaşmayı alıp da o değerler-yozluklar üzerinden "ben de devrimciyim, çernobil yüzünden yok olan hayatlar ve hayaller ortadayken nükleer santraallere bıdı bıdı..." zırvalıkları.

zaten bu ülkede birileri mezarından kalksa, savunduğu şeylerin nasıl içki masalarına meze, birilerinin kendi çıkarlarına yem edildiğini görüp o kişilerin kafalarından aşağı kusar. riyakarların ve samimiyetsizlerin kafasından aşağı kusacak kişilerin başında ise atatürk geliyor.

sağlığında, düşüncelerine ve kendisine bir gram değer vermediğiniz kişileri ne bu tarafta rahat uyutursunuz siz ne de öbür tarafta. 

ruhu şad olsun bu deli laz oğlunun. umarım cennet vardır ve kendisi şimdi oradadır. güzel adamdı. güzel yaşadı. güzel kaldı hep. çirkinlikleriniz ve çirkefliklerinizle çirkinleştirmeyin bu adamı.
kendisini seven-sevmeyen, ideolojisine saygı duyan-duymayan herkese sesleniyorum. çirkinleştirmeyin bu adamı. bırakın hep güzel kalsın. sonsuza dek. çünkü o güzel yaşadı. sizin asla anlayamayacağınız derecede güzel hem de.

http://www.youtube.com/watch?v=dbhmlsvqvpu


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder