29 Mayıs 2011 Pazar

Handjob

bu cinsel birlikteliğe "resmen gerizekalılık" denilmiş. "vay babayın kemiğine" demek isterdim ama neyse. bu eylemde mevzu taş gibi bir kadınla cinsel ilişkiye girmek varken el ile onun bir erkeği boşaltması ya da heykel gibi bir adam varken o adamın kadını eliyle orgazma ulaştırması değil ki.
bu; işin hem fantezi boyutu hem de biraz daha işin cafcafını artırma atraksiyonu. bir defa her iki taraf aynı anda birbirine yapıyorsa öpüşmekten muhteşem keyif alınabiliyor. bir nevi 69 pozisyonunun altlı-üstlü (bu ne lan ranza tarifi gibi) olmasının aksine düz hali gibi.

dikkat edilmesi gereken şey ise zevk suları olmadığı zamanlarda ya da hem kadın hem de erkek için zevk suyu salgılanmasının az olduğu anlarda kayganlaştırıcı krem kullanılması.
hatta kadın erkeği orgazma ulaştırmak için cilt bakım kremlerinden dahi kullanabilir. erkekse kadının orgazm olması için kendi tükürüğünü işin içine katabilir.

tek tek yapılan anlarda ise erkek kendisine handjob yapılırken kadının hem göğüsleriyle çok rahat bir şekilde ilgilenebilir hem de aynı anda onunla göz teması sağlayıp işin daha farklı bir zevkini kavrayabilir.
kadına yapılanında ise erkeğin en çok keyif alabileceği, kadının kendini tamamen özgür bıraktığı o güzel anların tadı çıkarılabilir. hem kadının bedenini en mahrem bölgesi daha iyi keşfedilip hem de g noktası üzerinde belirli aralıklarla uygulanan basın ile kadın orgazm edilebilir.

bu atraksiyon güzel. çok güzel hem de. oral seksle birlikte belki de seksin en güzel pozisyonlarından-çeşitlerinden birisi. işin içinde eğlence var lan en azından. her iki taraf için de geçerli bu.

orgazm olduğu an erkeğin o anki çaresizliği ve hafif mahcubiyeti, orgazm olduktan sonra kadının güzelleşmesi ve çekingenliği her şeyden daha güzel çünkü.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder