16 Mayıs 2011 Pazartesi

Tek tarafı bozuk kulaklık

kişiyi ebesinin fiyatına sahip sennheiser marka kulaklık sahibi yapar. nasıl ki kötü komşu insanı ev sahibi, düzenbaz ortak kişiyi iş sahibi yapıyorsa aha bu tek tarafı bozuk kulaklık da ilk başta söylediğim gibi kişiyi ebesinin fiyatına sahip sennheiser marka kulaklık sahibi yapar. yapıyor.

elalem pazar gününü tatil yaparak geçirirken ben öğleden sonra 1'den akşam 9'a kadar dövme yapıp yaklaşık 20 kişiyle birebir ilgilendikten sonra şöyle adam akıllı bir a state of trance dinleyeyim derken bu sikko şeyin tek tarafının bozuk olduğunu anladım.
hayır şimdi, normalde dert değil bu şekilde trance dinlemek. en azından arada bir kulak dinlendiriyorum. dert şu. dert de değil gerçi, sıkıntı şu; ulan arkadaş aldık iki taklacı güvercin, koyduk odamızın balkonuna, erkek olan, beyzademiz geçiyor yuvaya, dişiyi oraya çekip çiftleşmek için bir güvercinden başka tüm hayvanların çıkarabileceği sesleri çıkarıyor. alt tarafı iki saliselik bir zevk için. hay canına yandığımın güzel canlısı.

erkek milleti değil mi işte (burada bir kız kurusu mikrofonu eline alıyor) hepsi aynı. bir saliselik zevk için bin takla. kadın milleti değil mi ama (burada da salak bir herif geçiyor sahneye) çiftleşmemek için elinden geleni ardına koymuyor. utanmasa, erkek güvercine "başım ağrıyor" diyecek yelloz.

tüm bu aksiliklere karşın sennheiser marka kulaklık siparişi verdikten sonra kulaklığımda saatlerdir dönen şarkı şu;

http://www.youtube.com/watch?v=1ilmzzbfrio

entry'mizin yan karakteri olup ana karakterden (tek tarafı bozuk kulaklık) iyi rol yapan taklacı güvercinlerim(iz) ise şunlar;

http://twitpic.com/4vlzo4

http://twitpic.com/4vlzyc


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder