18 Nisan 2011 Pazartesi

Rüzgarı yüzde hissetmek

bir insanın yaşayabileceği en huzur dolu eylemlerden birisi. hele bir de o rüzgar denizden geliyorsa tadından yenmez. hele bir de o rüzgar bir tren yolculuğunda camını açtığınız kompartımana doluyorsa, siz de yol boyunca akıp giden manzarayı izleyerek mest olursanız betimleyecek bir kelime bulamazsınız.

tüm hayatınız boyunca belki de ilk defa çok güzel bir filmin başrol oyuncusu, tüm hayatınız boyunca belki de ilk kez çok sevdiğiniz bir kitabın en sevdiğiniz karakteri, tüm hayatınız boyunca belki de ilk defa çok sevdiğiniz bir şarkının en sevdiğiniz kısmı olursunuz.

ama bunu da unuttuk. bir rüzgar olduğunu. o rüzgarı en iyi hissetme şeklinin de bir yolculuk esnasında gerçekleşebileceğini. her şeyin sahtesini alıp bağrımıza bastık. her şeyin yalan olanını alıp içimize soktuk. bu yüzden artık ne gerçek anlamda üzülebiliyoruz ne de mutlu olabiliyoruz. tattığımız her duygu, erken boşalmanın olduğu bir mastürbasyon hükmünde. sonrası ise sadece pişmanlık.

yazık bize. çok yazık hem de.

 http://www.youtube.com/watch?v=bjt3cal04_w#start=0:00;end=3:23;autoreplay=true;showoptions=false

4 yorum:

  1. bir gün karşılaşacağımızı biliyorum o gün sana kocaman sarılacağım o gün sımsıkı tutacağım ellerinden o gün yaşayacağımı hissedeceğim.

    YanıtlaSil
  2. kendinden fazla eminsin. sevmedim. bir de anonimsin. bir şey diyemem.

    YanıtlaSil
  3. haklısın galiba:( hoşça kal.

    YanıtlaSil