28 Nisan 2011 Perşembe

Yatağı ve yüreği boş bir insan olarak yaşamak

sağlıklı ve yetişkin bir insan yaşıyorsa bu durumu, işin içinde de zoraki bir ayrılık ya da ölüm yoksa onursuzluktur. hepimizin yaşantısı. hepinizin. ıskalamakla geçiyor günlerimiz. ıskalamakla geçiyor gecelerimiz. amına koyayım lan ben böyle işin. şu gece denen meluna hibe ettiğimiz için her şeyin amını sikeyim ben. 
nasıl bir ruhsuzluk gelip girmişse artık ciğerlerimize, nasıl bir erdemsizlik artık gelip sikmişse ruhumuzu, hiçbir şeyden rahatsız olamaz olmuşuz.

dışarıda hayat tüm canlılığıyla devam ederken dizi izliyor insanlar. ve gerçekten gidip o dizilerle ilgili binlerce yorum yapıyor. ulan hangi dizi bir öpücükten daha güzel be? ulan hangi film, hangi şarkı bir sevişmeden daha gerçek be!
her biriniz bir köşede geberiyorsunuz. yok oluyorsunuz. bahaneler aynı ama. samimiyetsizlik ve rezillik aynı ama. kafalar aşağıda. kadınların yüreği, erkeklerin yatağı boş. ya da tam tersi, kadınların yatağı, erkeklerin yüreği boş. ne farkeder amına koyim!

kocaman bir hiç!

bomboşsunuz. yalan söylüyorsam en adi orospu evladı olayım! bomboş! nasıl böyle varolabiliyorsunuz, nasıl böyle yemek yiyip, bir şeyler içebiliyorsunuz aklım almıyor.
ömür geçiyor ve sizler öylece geçip giden ömrünüze bir nefes öteden bakıyorsunuz. öküzün trene baktığı gibi. 
hiç mi rahatsız olmuyorsunuz peki? hiç mi kanınıza dokunmuyor? hiç mi canınızı sıkmıyor bu durum? koca koca kadınlar, koca koca adamlar evcilik oynuyorsunuz?

sevişsenize lan, dokunsanıza, öpsenize, koklasanıza, aklınızı başınıza devşirsenize. çürüyorsunuz. gün, gün. gece, gece. yok oluyorsunuz. hece, hece.
yine de kıpırdamıyorsunuz, o koca götlerinizi çivilediğiniz koltuklardan. ne beklenir ki sizden, en insani ihtiyaçlardan birisi olan çişi, geldiği an erteleyen sizler bir aşk için, bir seviş, bir sevişme için heyecanlanıp telaşa mı kapılacaktınız!

beyhude benimkisi işte. ancak bağırırım buradan. ama biriniz yanımda olsa, ama birinizi elime geçirsem, bağırarak kulak zaralarını patlatırım. ıskalama lüksü olmadığı halde ıskaladığı her şey için; "nedennnnn!" diye.

1 yorum:

  1. ıskalama lüksümüz yok ama "neden"ler de öyle pislik,öyle adi ki,ölmekten başka yapabilecek hiçbir şey yok!bomboşlukta ve hiçlikte an an ölmeye devam..

    YanıtlaSil