11 Kasım 2009 Çarşamba

hayat tarafından geri tepilmek.

bir silahtır hayat! her babayiğidin harcı değildir kendisini ateşlemek! bunun sonrasında geri tepilmek de vardır! hedefi 12'den vurmak da! bize düşen ateşe edebilme cesaretine sahip olmaktır!

gökyüzüne sıkılmalıdır içerideki onlarca kurşun kadar ağır ukte, hayal, düş... içeride bırakılmamalıdır hiçbiri! yoksa kokarlar! ruhtaki barut kokusundan girilmez içeriye! kimse de gelmez zaten böyle bir bedene!

sürekli hareket halinde olunmalıdır! bunun en iyi yöntemi de yolculuktur! belki çare değildir mutsuzluğa! yine de hareket edilmelidir! çünkü; aynı yerde durduğu sürece nesneler ve insanlar kokmaya başlarlar! leş gibi olurlar! yanlarına yaklaşılmaz!

güneş ışınlarının 8 dakikalık bir gecikme ile dünyaya ulaştığı gerçeği yaşam felsefesine dönüştürülüp, hayat tarafından geri tepilmemek için 8 dakikalık tolerans tanınmalıdır tüm geç kalanlara! geç kalınmışlıklara!

korkulmamalıdır! bir gece, anne-baba uyurken emektar silah, oturma odasındaki duvardan sökülmeli, arka bahçeye gidilmelidir! gökyüzüne sıkılmalıdır kurşunlar! gökyüzünde olduğunu iddaa edeni alnın ortasından vurmak için!

bu eylemden sonra, ister hayat tarafından geri tepinilsin isterseniz silah tarafından, farketmez! cesaret edilebilmiştir! evreni yarattığını iddaa eden vurulmak istenilmiştir! iki kaşının ortasından! hayata başlama vuruşunu yapana "ben burdayım" denilmiştir. kendi lisanımızca!

o ister ölsün! ister ölmesin!o ister olsun! ister olmasın!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder