29 Ağustos 2011 Pazartesi

Rocco Siffredi

konu seks ve cinsellikle bir erkeğin ulaşabileceği son nokta. bu durum kendisinin sikinin uzunluğu ya da kalınlığıyla alakalı değil. bu durum kendisinin konu cinsellik olduğunda takındığı vahşilik ve ilkellikle alakalı. 
bu adamın porno filmlerinin tek ortak özelliği şu, kadını asla ve asla kutsal bir varlıkmış gibi görmemesi, hatta bunun tersine kadını ilişki esnasında bir nevi alışılmışın dışında bir muameleyle abondane edip şaşırtması. yerine göre canını yakıp yerine göre ise şefkatle yaklaşması.

mesela bu adam ilişki yaşadığı her kadına ayak parmaklarını ve kıç deliğini yalatıp emdiriyor. çoğu külhanbeyimiz ayak parmakları neyse de kıç deliğini bir kadına yalatma konusunda gayet temkinli ve tölerans tanımayan bir tavır içerisine girerler. hatta giriyorlardır. eminim. ama bu abimiz öyle değil. seks konusunda gerçekten ama gerçekten kuralı olmayan bir heykel. bu durum ise kadınların ona bağımlı olmasını sağlıyor.

ilişki yaşadığı her kadının canını yakıyor. bu ise başka bir aykırı özelliği. kadını dövmekten bahsetmiyorum ama. ilişki esnasındaki sertlikten bahsediyorum. 
ilişki yaşadığı kadınların ağzına tükürmekten tut, her türlü sıvı değişimini sağlıyor o an. performansının eşsizliği bu ince ayrıntılarda saklı bana göre.
cinselliğin ve seksin kuralsızlığının o eşsiz şovunu sergiliyor. oynadığı filmlerde rol alan kadınlar sırf kendisiyle ilişkiye girmek için para talep etmiyorlarmış diye söyleniyor. doğrudur ya da değildir, farketmiyor açıkçası. ancak ve ancak ıskalanmaması gereken şey, bu adam seksi kendi şovuymuş gibi görüyor. "bu bir gösteri" diyor. "benim gösterim ve benim şovum."

sekse yakışan o muhteşem ilkelliği ve sertliği sonuna kadar ortaya koyup kocaman bir alkışı hakederek ayrılıyor meydandan. bu ise kendisini seks konusunda rakipsiz ve eşsiz kılıyor.
ilk başlarda da dediğim gibi, konu seks ya da cinsel ilişkiyse mahremiyet ya da kırılganlık anlayışı sıfırın altında. vücudun her noktasının ve her kısmının kesinlikle uyarılması, öpülüp, emilip, dillenip, dişlenilmesi taraftarı.
bu yüzden de aşırı bir zevk alıp ilişkiye girdiği kadınları uçuruyor. gerçek bir uçuştan bahsediyorum burada. gerçek bir hazdan ve zevkten. ve yine kalıbımı basarım ki ilişkiye girdiği kadınlardan daha çok zevk ve keyif alıyor. bu yüzden de stili kendine has. ve kendine özgü.

işin keyif kısmını çok iyi yakalamış. bu durumdan muhteşem bir memnuniyet duyuyor. bu yüzden de tadına doyamıyor seksin. hiç olmadığı-olamayacağı kadar kendisi oluyor seks esnasında. vahşiliğin, ilkelliğin, sertliğin, acımasızlığın görsel ve tensel şovunu gerçekleştirerek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder