22 Ağustos 2011 Pazartesi

Cehennemi haketmek

çok zor değil. sadece istemeniz yeterli. istedikten sonra da o uğurda yaşamalısınız. öyle, tüm büyük günahları işleyerek değil. sadece ve sadece düşünerek de yapabilirsiniz bunu.
öz kızınıza tecavüz etmenize gerek yok. ya da, dünyadaki en pislik insan olmanıza. yalanlar söylemenize gerek yok. ya da alkoliğin birisi olup da o yolda ölmenize.
affediciliği ile gurur duyan tanrı'nın beyninin allak bullak edip, sizi affetmemesi için elinizden geleni ardınıza koymama durumunu birebir idrak etmenizdir.

denedim. oluyor. zor değilmiş sevmeden sevişmek. yalan söylüyor şairler, yazarlar, şarkıcılar, yönetmenler... yalan söylemişler. uyanın insanlık!

yalan söylemiş herkes. yalan söylemiş tanrı! yalan söylüyor!

zor değilmiş sevmeden sevişmek. bir hayvan gibi. duygusuz, hissiz, dilsiz...

hiç zor değilmiş. 

yeter ki sizi sırtınızdan vuranları, sizi yarı yolda bırakanları, sizi sevemeyenleri düşleyin. çok kolay oluyor orgazm olmanız.
pişman da olmuyorsunuz sonunda. canınız da acımıyor. rahatlıyorsunuz. milyarlarca kadınla sevişmiş bir erkeği becermek gibi bir duygu hissediyorsunuz.
tüme varıyorsunuz insanlık. tüm oluyorsunuz.

eksiklikleriniz umrunuzda olmuyor. yarım olmanız, sizi rencide etmiyor.

cennetten ümidinizi kesip, cehennemi haketmek için yaşıyorsunuz!

2 yorum:

  1. O yalan söylemez;herşeyiyle gerçeğin ve doğrunun ta kendisi. bizlerin cehennemi hak etmesini de istemez. öyleyse neden cenneti ve cehennemi,ya da cennetin yanında bir de cehennemi,insanı,onun yaşamını ve ölümünü ve ölümden sonrasını yarattı??? bunlar tamamen ilahi kuralların gerekleri. insan zaten sorumluluk sahibi olmalıymış. nötr bir insan olarak girdiği sınavdan ya üst bir insan olup meleklere yakın bir kategoride, ya da 'aşağıların en aşağısı' bir insan olup şeytanlara yakın bir kategoride kendine yer hazırlar. sorumluluk çok ağır. cehenneme yakın yollarda onu hak etmek kolay, cennete yakın yollarda da onu hak etmek kolay. ama her iki kolaylık da kesin ve net değil sınav bitiş zili çalana kadar. her an herşey olabilir. 'kalpler evirilip çevirilir'. allah , insana duacı melekleriyle ve kendi lütfuyla,tek koruyucu ilahlığıyla sürekli insanı iyiye ve güzele davet eder,devamlı fırsatlar çıkarır. o'na en baştan kibir takınmaya cüret eden şeytan da o'na yemin ettiği gibi insanı sürekli yoldan çıkarma ve kendine yandaşlar edinme çabalarını sürdürür. ne var ki onun işi ucuz ve basittir. kendini bırakanlar, canlılıktan,dirilikten,uyanıklıktan çabuk cayanlar,ruh tembelleri,sabit fikirliler,allah'tan ümidi kesmeyi seçmiş olanlar,ümitsizlikten yüzü kararmışlar,kolay alt edilenler-edilmeyi seçenler,'orta yol'dan çıkıp ifrat-tefrit ekstremlerinde sürünenler, akıl&kalp birlikteliğini sağlama özürlüler... kendilerini imanın 'serin ve selametli' kollarına bırakmaktansa , boşvermişlik olan ümitsiz şeytani çukura bırakmayı karlı görenleri çok ucuza satın alır şeytan.

    diğer dünyayı görmediğimizden, sürekli sarsılmaz inanma gücü barındırma, ancak sürekli dirilikle olur. sürekli dirilik için gereken herşey kitap'ta yazılı. 'oku'yan görür ve benimser,okumayan, bilmedikleri üzerinden düşünür,konuşur,davranır. bilirse sorumlu olmak vardır. çoğu kişi sadece sorumlu olmamak için bilmiyormuş gibi yapar,okumayı reddeder. bahaneler ve maskeler de çoktur. hepimizi en çok tiksindiren ve iyice baymış manzara; iman etmiş ya da öyle zanneden-zannettiren kişi,grup ve toplumların şeytana teslim olmuş lanet taraflarıdır: cehaletleri,geleneksel zırvalarını din'e yamamaları,kısıtlı ve dar kafaları,estetik,zeka,akıl,mantık,duygu özürlü olmaları,tüm bunlara önem veren nitelikli kişilerin midesini bulandırır;din'i tekellerine almış olmaları,ümit yollarını tıkar.aşağılık karakterleri ve davranışları,'böyle dinliliktense nitelikli kişiliğimle hiç dinliliği tercih ederim.' demeye sürükler. onların sanatsız;müziksiz,şarkısız,kültürsüz,renksiz,danssız,ıssız,eğlencesiz,gülmesiz,aşksız,içine kapalı dünyaları ' size dünya haram,böyle dünyanın ertesi-ötesi nasıl olabilir ki?' dedirtir.cehennemi hak ettirmek için kibir-tanrılı şeytanın yollarının bu kadar ucuz ve çok olduğunu iyice görüyorum artık. savaşmaya devam etmeyi tercih ediyorum,cehennemi hak etmek banallığını kabul etmiyorum. cehennemi hak etmiyorum. sorumluluksa sorumluluk,sınavsa sınav..

    YanıtlaSil
  2. ...hiç zor değil gibi gelir bazen.
    bazen de insan çok aşağılık hisseder kendini,aşağılık ve aşağılanmış.kendinden ve sorumlusu olmadığı herşeyden tiksinir.

    YanıtlaSil