22 Haziran 2011 Çarşamba

Seks

evrende varolan en bi' güzel şey. duygu, olgu, şu, bu. adı her neyse artık. güzelliği nereden gelir biliyor musun genç? güzelliği ilkelliğinden geliyor. bakma sen birilerinin kalkıp da "illa aşk olmalı seks yapmak için" diye zırladıklarına. 
işte o birileri var ya, işte o birileri var ya ben onların ciğerini sikeyim! kendilerine aşık olan adamlar/kadınlar aşklarına karşılık bulamadıkları için kendilerini yedinci kattan aşağı atarlar da bu at yarrakları egoları yüzünden gidip de onları kurtarmaz. bunlarsa gelip de o ölen insanın yaşarken sevgilerine-aşklarına saygı duymadıkları gibi öldükten sonra da ölümlerine saygı duymazlar.

seks güzeldir. her şeyden hem de! içinde ister aşk olsun ister olmasın. çünkü seks ilkeldir genç. en ilkel duygudur hatta. şehvet gibi. şefkat gibi. öfke, cesaret gibi. ilkel olduğu için büyülüyor beni. modernlik adı altındaki ruhuma ve bedenime giydirilen her şeyi seks sayesinde yırtıp atıyorum üzerimden ve içimden!
her seks yaptığımda cana geliyorum ben. yeniden ruh ekleniyor ruhuma, canıma can, kanıma kan. hayatım ne kadar yoğun geçerse geçsin, ne kadar yorulursam yorulayım hep bir enerji varoluyor konu seks olduğunda.

ve bu ilkellik gerçek bir sanattır. bakma sen birilerinin atıp tuttuğuna. kuralsızdır seks. sekste kriteri olan bir aptalla asla seks yapma. hiç zaman da kaybetme. "ben bu kişinin ön yargılarını ve tabularını yıkayım da güzel bir cinsel hayatımız olsun" diye debelenme.
seks öyle bir şey değil çünkü. seks ilkokul değil. sen de öğretmen değilsin. seks bir muhteşemlik. hiçbir duygu için kullanmam ben bu tabiri. fakat konu seks ise hiçbir şeye inanmadığım ve hiçbir şeyi sevmediğim kadar savunup nefesim yettiğince de savunurum. elimden ve belimden bir şey gelmediğinde de dilimle hallederim her şeyi!

2 yorum: