28 Haziran 2011 Salı

Orta yaş üstü bakire kadın histerikliği

tehlikeli bir histerikliktir.

şimdi hiç sevmem böyle kadını-erkeği zarından, şuyundan, buyundan dolayı tasniflemeyi. ancak deneyimlediğim ve artık bende şaşmaz bir kanı var. orta yaş üstü bir kadın bakireyse ciddi manada ruhsal ve bedensel sorun yaşıyor. ve o sorunu bir şekilde dışarı yansıtmamaya çalışsa da o sorun mide bulandırıyor.

vakti zamanında bir kadın tanıdım bu tarz. çok tanıdım da, bu tanıdığımla az bir şey yakınlaştık. her türlü konudan konuşuyoruz. yalan yok, yüzyüze görüşmedik hiç.
bu kadınla konuşuyoruz, konu sürekli dönüp dolanıp aşk-seks ve yaşamak üçgeninde tıkanıyor.

kendisi ailesiyle yaşayan birisi ve yaşı yanlış hatırlamıyorsam 27'ydi. bir gün muhabbetin dibine vurduğumuzda bu birden ağlamaya başladı. neymiş efendim ben farkında olmadan bir şey söylemişim, bunun eksi sevgilisi de o cümleyi bunu haksız çıkarmak için söylermiş.
iyi de aslanım, ben senin eski sevgilinin türkçe hocası mıyım! nereden bileyim sana ne söyleyip ne söylemediğini. ya da neyi ne manada söylerdiğini. nereden bileyim it!

konu cinselliğe geldiğinde kendisinin içindeki ateşin alev topu olduğunu hissettim. fakat nasıl olacak bu iş. onca yıl kimseyle ilişkiye girmemiş birisi. hatta bir seferinde, "peki" dedim. "işin cinsellik boyutunu nasıl hallediyordunuz ilişkilerinde?"
cevap verdi kendisi; "oral ve anal seksle." 
iyi de koçum, senin bacak aran bakire ama dudaklarında ve götünde binlerce piç var dedim o anın öfkesiyle. küstü bu. siklemedim ben de. amına koyarım, çocuk mu avutuyorum deyip işime-gücüme baktım.

bir gün yine çıkageldi bu. bir şekilde merak ediyor beni de. artık neyimi merak ediyorsa prenses. dedim ki "olmaz bizden." bu afalladı tabii. o kadar çok götü kaldırılmış ki, o kadar çok "sen güzelsin" cümlesini duymuş ki.
"neden" dedi. "neden yok" dedim. "tavırların ve düşüncelerin uymuyor bana. istersen kerhanede orospu ol, yine de farketmez benim için. ama böyle olmaz. bir şekilde uymuyoruz işte."

anlamadı. anlamasını da beklemiyordum zaten. başka bir gün bunun arkadaşıyla tanıştım. daha doğrusu bu kadını tanıyan başka bir kızla karşılaştım. kızla da bir kaç kez ilişkimiz olmuştu. bir nevi fak badilik işte.
kız dedi ki bana "incitme onu." şaşırdım. yalan yok. "nasıl yani" dedim. "o bakire" dedi. "yıllardır bakire kalmış, şimdi de bir şekilde kaybetmek istemiyor bekaretini. bu yüzden de aklısıra evleneceği erkeğe saklıyor kendisini." "biliyordum. söylemişti kendisi" dedim. "saklasın. saklarken de pamuklara sarsın hatta. bir güzel de naftalinlesin. kokar mokar maazallah."

o kıza verdiğim sözden dolayı kendisini başımdan defetmek için bilerek soğuk davranmaya başladım. neticede artık muhatap olmamam gereken birisi olup çıkmıştı. bu iyice saplantı yaptı beni. hissedebiliyorum ama. bildiğin zıvanadan çıktı. egosu inciniyor ya matmazelin, iyice panikleyip çırpınıyor.
bir gün beyninde kurduğu her şeyi döktü. dedi ki, "yarın görüşelim. görüştüğümüzde de ilişkiye girelim."
ben hiçbir şekilde bir şey söylemedim. bir şeyler içerizle geçiştirip ertesi günü bekledim. sabah oldu, randevu saati yaklaştı. hava bok gibi. kafama yorganı çektim uyudum. aradan bir saat geçti, randevuya 10-15 dakika var, baktım telefonumda bir mesaj; "ben görüşmek istemiyorum."

hiçbir şey yazmadım. tel'den numarasını engelledim. msn'den de sildim, facebook'umdan ve blogumdan da şutlayıp hayatıma devam. en son bir kaç sanal çöplükte gördüm kendisini. hala olduğu yerde sekiyor.
öyle zehirli bir tavrı ve iğrençliği var ki, dışarıdan gören der ki "ulan kadına bak, alemin sikişini çevirmiş, çözmüş mevzuyu, ders almalıyız bundan."

yok be cancağızım. seksin ne muhteşem bir şey olduğunu bilemeyen bir histerik o. hayatı boyunca götü kaldırılmış eziğin allahı. bir kereliğine canı gönülden sevilip insan muamelesi görmemiş bir kadın müsveddesi.
kendi işine gelen her konuda iki kanadı beliriyor hemen omuz başlarında. işine gelmeyen ilk anda da iki boynuzu tepesinde. o boynuzlarla da ne kadar çok can yakabilirimin hesabına düşüp can yakamadığında sikilmekten beter olarak kalıyor ortada.

tehlikelidir bu histeriklik. gerçek bir tehlike ama. namus kumkumalığı yapan bu tarz bir kadının namusssuzluğu konusunda ise herkesle ve her şeyle bahse girebilirim.

2 yorum:

  1. berbat bi dilin var. Samimi oliyim derken samimiyeti kaçırıyosun. Kadınlardan tiksinerek bahsediyosun. Seksin ne kadar muhteşem olduğunu sen de bilmiyorsun. Çünkü rahat deilsin, öfkelisin, samimi değilsin, popüler ağızla küfürlü konuşan yeni çağımızın insanısın. Senin yaptığın ya da yapıcağın seks işte bu yüzden muhteşem değil, çünkü seks dışındaki hayatın muhteşem değil.

    YanıtlaSil
  2. en azından bir şeylere götüm yiyor da anonim yazmıyorum.

    YanıtlaSil