14 Ekim 2011 Cuma

Zarafet

bu özellik bir kadında olduğunda o kadın, estetik yönden evrenin en muhteşem canlısı oluyor. o kadar muhteşem oluyor ki ona bakarken, ona dokunurken, onunla konuşup onu dinlerken oluşan görüntü tarifi imkansız bir bedene ve ruha bürünüyor. siz ise öylece hayran hayran bakıyorsunuz.
dinginlik ve huzur veriyor en önemlisi. durmanızı ve soluklanmanızı gerektiriyor. tüm kavgalarınıza ve erdemsiz savaşlarınıza son vermenizi sağlıyor. siz de her şeye ara verip soluklanıyorsunuz.

hani rüyanızda çok susadığınızı görüp de bir anda uyanıp hemen yatağınızın başucunda bir bardak soğuk su bulmak gibi bir şey bu. yarı uykulu yarı miskin halde o suyu içip de geri uyumak için yastığa kafayı koyup iki salisede uykuya geçmek gibi.

eşsiz kılıyor her şeyi. güzel ve büyüleyici bir de. bu özellik ancak bir kadında olduğunda ama. ancak bir kadının ellerinden tut gözlerinde, dudaklarında, hafif dik ve küçük burnunda, incecik belinde, uzun boynunda, pürüzsüz sırtında, hafif dolgun göğüslerinde ve dudaklarında olduğunda eşsiz oluyor.

güzellikten ya da seksilikten çok çok çok ötede bir yerde ikamet ediyor bu özellik. her ikisinden daha cezbedici ve göz alıcı. her ikisinden daha şık ve asil.
size ise sadece gülümseyip dokunmak kalıyor. bir de koklamak. bir bağımlı gibi burun deliklerinizden birisini boynuna koyup oradan kokusunu ciğerlerinize çekmeniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder