1 Kasım 2011 Salı

Her an sevişecekmiş gibi yaşamak

her an ölecekmiş gibi yaşamanın bir kademe üstü. ölüm hak ve gerçek. kimsenin kaçarı yok kendisinden. ancak seks de en az ölüm kadar hak ve gerçek. bu yüzden böyle bir mevzu var. ki bu gerçek bir yaşam stilidir. ama bu durumu götünden anlayabilir hemen birileri. mevzunun ilk başında göt dedik iş iyice çığırından çıktı gerçi ama o lafın gelişi. sindirmek yani asıl mevzu. bir şeyleri öncelik sırasına koyup da ona göre her an hazırlıklı olmak.

bu gerçekle ilgili örnek vermem gerekirse, vakti zamanında çok çok çok sevdiğim bir kadın sanatçı, kendisiyle röportaj yapan muhabirin, "efenim siz, ben her zaman fazladan temiz iç çamaşırı bulundururum çantamda demişsiniz başka bir röportajınızda, bunun nedeni öldüğünüzde kirli iç çamaşırlarıyla ölmemek korkusu mu, aman millete rezil olurum mu" sorusuna "hayır, her an sevişebilirim" diye küt diye cevap vermişti. ben o an bu durumun gerçekliğini kabul etmiştim.

nedir mesela bu her an sevişecekmiş gibi yaşamanın kriterleri. erkek ve kadın için en önemli unsur kişisel bakım. kılından-tüyünden tut diş bakımına varana kadar her şey. 
sakın, "aman ben bu aralar sevişmem, işler çok kötü" demeyin. murphy iş başındadır böyle anlarda, bilesiniz. hiç ummadığınız an sevişme durumunuz olabilir. öyle bir an geldiğinde (özellikle kadınlar) kıldan-tüyden mevzular yüzünden bu fırsatı tepebilirsiniz.

erkeklerin durumu ise daha çok ağ bakımı ve diş. kıçında bir karış bokla gezmemeli erkek dediğin. ve asla dişleri pis olmamalı. ben mesela ne zaman az bir şey kişisel bakımımı salsam, peynir gibi bir hatundan ışık alırım olay katakulliye gelir. 
siz de aynı zamanlama hatasını yaşayabilirsiniz. bu yüzden yaşadığınız yerden başlayıp giydiğiniz iç çamaşarılarına varana kadar her şeyi temiz tutun. zihninizi ve bedeninizi en önce. her şart ve durumda her insanın en çok değer verdiği en önemli şey temizlik çünkü.

yine bu bağlamda örnek vermek gerekirse ağzı pis kokan her hangi bir insanla hiç kimsenin sevişeceğini sanmıyorum ben. her halükarda o insanla yüzyüze geliniyor. gerçi ben küçükken güzel kadın sevdamı hisseden annem, "oğlum napacan çok güzel kadını. yüzünde pilav mı yiyecen" derdi. ama annemin bilmediği şu, yüzünde pilav yemesem de çok güzel bir kadının, göbeğinde zeytin yiyebilirim. ehehe. bu işin latifesi tabii. yine bu mevzuyla ilgili başka bir örnekse şu; koltuk altı kıllı bir kadınla her hangi bir erkeğin mercimeği fırına verememe durumu.

kadınların bu konulardaki öncelikleri erkeklerden daha fazladır. bu yüzden lafım size yiğidolar, aman dikkat, aman biraz daha özen, her an sevişebilirsiniz. çıkmaz demeyin, şansınızı deneyin. talih kuşu bir gün sizin de kafanıza sıçabilir. felek ağzınıza sıçmadan tüm şartları hazırlayın siz. yoksa uefa'dan baskın yemiş mehmet ali aydınlar'dan beter olur haliniz.

seks ciddi bir iştir. ve öncelik sırası bakımından her şeyden önemlidir. öncelik sıranızı kabul edip tüm hayatınızı onun etrafında şekillendirin. bakmayın siz tüm toplumun aseksüelliği matah bir şeymiş gibi göstermeye çalışmasına. bakmayın siz yalnızlığı, sessizliği ve en önemlisi sekssizliği yere-göğe sığdıramayan salaklara. seks candır can. can verir ölü bir ruha ve bedene. suni tenefüstür.

bu kadar çok antidepresan kullanımı varsa dünyada. bu kadar çok psikologlara para verilip huzur isteniyorsa, bu kadar çok intihar gerçekleşip herkes kendi köşesinde gram gram ölüyorsa bunun tek nedeni yoksullluk ya da işsizlik değildir. yalan söylüyor birileri. ve bizleri kandırıyor. 
çekilen bir çok kişisel problemin ağa babası; sevişememek, seks yapamamaktır. 

bu mevzu halledildiğinde, her an seks yapacakmış gibi hazır olup kişisel bakımdan tut, o anın şanına-şerefine göre hayat yönlendirildiğinde adınız bora olmasa bile gerisi gelir zaten.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder